Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Tratamentul onicomicozei- solutii naturale pe care le puteti incerca acasa

Daca suferiti de onicomicoza trebuie sa consultati un medic si sa va tratati imediat. Unghiile pot avea un aspect neplacut si decolorat, se pot rupe sau pot creste deformate.

Va puteti simti jenat ca altii sa va vada picioarele, ca atunci cand mergeti la sala de sport sau la piscina. Uneori unghia devine mai dura si se poate detasa. Desi acest lucru nu este de obicei dureros la inceput, totusi durerea poate aparea in etapele urmatoare.

Deci este mai bine sa consultati un medic cat mai repede. Aceasta afectiune apare in mediile calde si umede. De exemplu, daca purtati pantofi stramti toata ziua, e posibil sa luati o ciuperca. Ciuperca responsabila poate fi transmisa si prin apa din piscine sau dusuri publice. Trebuie deci sa fiti foarte precauti cand frecventati aceste locuri.

Exista mai multe remedii ale onicomicozei care pot fi incercate acasa. Cel mai bun remediu, considerat a fi eficient este otetul. Se gaseste in aproape fiecare casa, si prin urmare, poate fi folosit cu usurinta. Unii oameni care l-au folosit considera ca este foarte util.

Un alt ingredient care poate fi utilizat este apa de gura Listerine. Desi eficienta variaza de la persoana la persoana, toate remediile folosite acasa pentru aceasta afectiune nu provoaca nicio reactie adversa. Multe alte remedii naturale care pot fi achizitionate din comert sunt uleiul din arborele de ceai, uleiul de oregano si alte uleiuri esentiale. Se aplica uleiul pe zona afectata si se lasa sa actioneze pentru o vreme.

Totusi, unii oameni considera ca remediile folosite acasa nu sunt foarte eficiente. Acestia apeleaza la tratamente obtinute fara reteta, cum ar fi pastile sau creme. Daca nu reusiti sa obtineti un rezultat cu aceste remedii, trebuie sa consultati un medic. El va va spune ce tratament ar trebui folosit pentru a vindeca afectiunea.

De obicei vi se administreaza un singur tip de tratament din multele optiuni disponibile. Ar putea fi medicamente sau creme care pot fi procurate din farmacie. Majoritatea nu necesita prescriptie medicala dar trebuie sa cititi prospectul inainte de cumparare.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00
Duminica                          Nu se lucreaza

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51