Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Tratamentul cu Laser pentru infectiile fungice ale unghiilor- Cost si proceduri

Asa cum tehnologia moderna devine parte din activitatea nostra cotidiana, recomandarile tratamentului cu laser pentru infectiile fungice ale unghiilor, inevitabil sunt in continua dezvoltare.

Pacientii cauta metode moderne pentru a rezolva problemele medicale cu care au de-a face. Trebuie amintit ca manifestarile acestei infectii e rezultatul dezvoltarii unor organisme care invadeaza unghia si o fac casanta.

De asemenea coloratia se poate schimba in alb. In consecinta unghiile vor fi dure si sfaramicioase. Utilizarea laserului pentru micoza unghiei este o alta solutie ca tratament printre multe altele. De rutina, pacientii beneficiaza de tratamente antifungice si homeopatice.

Alternativ, ei pot utiliza medicamente pe cale orala precum si lacuri antifungice local. Terapia laser devine o altenativa la tratamentul standard si consta in:

1.Un fascicul de raze ultraviolete produs de laser va fi imprastiat la nivelul zonei infectate. In cazul in care exista o micoza a unghiei vizibila, aceasta va fi strapunsa de catre lumina. Fungii vor fi astfel expusi la medii de viata neprielnice supravietuirii lor.

2.Tratamentul cu laser e sigur si nedureros si de aceea este metoda preferata a pacientilor care sunt interesati de o vindecare rapida. Chiar si cand un deget mare de la picior este afectat, tratamentul cu laser nu va dura mai mult de 10 minute.

3.Utilizarea tratamentului laser pentru micoza unghiei este metoda preferata, pentru ca pacientul poate fi activ in cateva ore. Nu este necesara spitalizarea, este o solutie care specific, tinteste zona afectata. Dintr-un punct de vedere practic, aceasta e metoda ideala pentru a trata o astfel de afectiune.

4.Ingrijirea de dupa tratament nu este grea.Pacientii au raportat ca au avut unghii nou crescute si mai sanatoase in 9 luni. Unghia veche este vaporizata si unghia noua va incepe sa ia forma dupa aproximativ 3 luni.

Efecte secundare ale tratamentului cu laser

Unii oameni au fost ingrijorati de faptul ca acest tratament poate avea efecte secundare pe rinichi dupa efectuarea procedurii. Utilizarea laserului ca tratament pentru micoza unghiei nu este nociv.

Mai probabil medicamentele care sunt utizate dupa tratamentul cu laser sunt mai nocive pentru pacient. Decizia pacientului de a urma acest tratament este cea mai indicata, deoarece tratamentele standard pot esua si pot costa cam aceleasi sume.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00
Duminica                          Nu se lucreaza

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51