Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Semnele care apar in onicomicoza

Onicomicoza reprezinta o infectie cauzata de fungi, care poate afecta atat unghiile de la maini cat si pe cele de la picioare.

Se intalneste mai frecvent la unghiile de la picioare deoarece sosetele si pantofii pe care i purtam zi de zi creeaza un mediu favorizant pentru cresterea fungilor.

Desi onicomicoza poate fi cauzata de patru tipuri diferite de fungi, o mare parte din simptome se regasesc in toate aceste infectii. Este important sa ne prezentam la medic odata ce primele simptome au aparut, pentru ca infectia sa nu se propage si la celelalte unghii.

Primul semn este prezenta unei pete albe sau galbene pe unghia infectata. De multe ori aceste pete sunt trecute cu vederea si considerate decolorari banale ale unghiei, insa ele se maresc pe masura ce unghia creste.

Asadar petele albe, galbene sau maro care se dezvolta sub patul unghial sunt cel mai bun indiciu,iar mirosul neplacut pe care acestea il degaja, devine greu de ignorat. Atunci cand pantofii miros urat si mai ales daca apar modificari de culoare la nivelul unghiilor, ar trebui sa consultam un medic specialist.

O unghie afectata de micoza si lasata netratata poate incepe sa se dezlipeasca de patul unghial, cauzand durere si disconfort. In acest stadiu este important sa tinem unghiile taiate scurt si sa dezinfectam forfercuta si celelalte instrumente inainte de a le folosi pentru unghiile sanatoase. In unele cazuri pot apare mici leziuni sau umflaturi in jurul unghiei.

Unele unghii pot deveni fragile, incep sa se faramiteze si pot chiar sa cada cu totul. Uneori se pot deforma, se pot observa mici gauri si/sau umflaturi pe unghie, toate aceste semne fiind acompaniate de un miros urat.

Daca unghiile de la maini sunt afectate este important sa nu le roadem si sa evitam sa ducem degetele in jurul gurii pentru a nu raspandi infectia. In concluzie, este necesar sa tratam unghiile afectate cat mai repede, ori de cate ori apar semnele unei posibile infectii fungice.

Lasata netratata, pe masura ce timpul trece, micoza avanseaza. Tratamentul consta in topice (creme) aplicate la nivelul unghiei si in tratament sistemic, sub forma de pastile. Majoritatea onicomicozelor se pot vindeca doar cu tratament local.

Avem o siguranta mai mare in folosirea cremelor decat a pastilelor, in cazul acestora neaparand efecte adverse. Funginix poate fi util atat in tratarea cat si in prevenirea recurentelor onicomicozei daca este aplicat pe unghia afectata timp de sase luni.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00
Duminica                          Nu se lucreaza

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
031.430.10.71 sau 0732.99.00.51