Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Onicomicoza – de ce si cand nu e bine sa ignori aspectul neplacut al unghiilor?

Onicomicoza este o boala frecvent intalnita in randul adultilor: circa 8-10% dintre romani sufera de aceasta afectiune inestetica si deranjanta a unghiilor.

Din pacate, multi dintre cei care sunt atinsi de aceasta boala aleg sa o ignore, fie din necunostinta de cauza, fie din comoditate. Cum ne putem da totusi seama daca suferim de o micoza a unghiilor sau de o simpla decolorare a acestora datorata lipsei de vitamine?

Lipsa de zinc sau onicomicoza?

Exista mai multe tipuri de onicomicoze si mai multe deficiente ale corpului care pot duce la decolorarea sau patarea unghiilor. Pentru a va da seama de care dintre cele doua suferiti, e bine sa stiti inainte care sunt tipurile existente de ciuperci ale unghiilor:

  • Dermatophytes – sau micoza unghiala distala. Este cel mai frecvent tip de onicomicoza si se localizeaza in special la unghiile piicioarelor.
  • Onicomicoza superficiala alba – se caracterizeaza prin aparitia unor pete mici poroase pe suprafata unghiilor de la picioare. In timp, petele cresc si unghiile devin fragile.
  • Onicomicoza subunghiala proximala – se caracterizeaza prin leuconichie sau decoloroare a unghiei in apropierea partii ei exterioare.
  • Onicomicoza de tip candida – cauzata de infectia cu Candida Albicans si caracterizata prin decolorarea totala a unghiilor, asociata cu inflamarea zonei din jurul unghiei.

Toate aceste simptome indica prezenta ciupercii unghiale. Odata confirmata de medic, urmeaza diferitele tipuri de tratamente care pot fi aplicate.

Cum tratam onicomicoza?

Tratamentul variaza, in functie de tipul bacteriei prezente la nivelul unghiei. Unele tratamente presupun prescrierea unor antimicotice orale, altele sunt pe baza de antimicotice locale, sau sunt si masuri mai extreme, precum smulgerea unghiei si tratarea bolii direct pe zona afectata. Toate aceste metode sunt insa destul de anevoioase si cer multa rabdare.

O noua forma de tratament al onicomicozei este tehnologia Forma-tk, sau tratamentul cu IPL. Este un procedeu neinvaziv care combate atat ciuperca unghiei, cat si tendinta recurenta a acesteia. Tratamentul este nedureros si se intinde pe o durata de 10-12 saptamani, pana in momentul in care intreagul strat keratinos afectat al unghiei este inlaturat. Procedura este realizata de medicii dermatologici si are un succes remarcabil in randul celor care au suferit de onicomicoza.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu), Bucuresti

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51