Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Micoza unghiei

Micoza unghiilor piciorului se recunoaste dupa unghii groase, colorate (maroniu,galben) si este intalnita destul de frecvent in populatie.

Micoza unghiilor mainilor si picioarelor este cauzata de dermatofiti dintre care trei tipuri de dermatofiti sunt cauze frecvente de boli de piele si de asemenea sunt responsabile de “piciorul atletului”.

Micozele afecteaza aproximativ 12% din populatia umana , fiind o afectiune care necesita destul de mult timp pentru vindecare si de aceea multi oameni se intreaba cum vor trata cu succes si vindeca aceasta afectiune.

Aceasta afectiune este produsa de spori de dermatofiti,candida sau non dermatofiti ce patrund la nivelul unghiei piciorului prin intermediul unei taieturi sau prin separarea unghiei de pielea de dedesubt oferind astfel sporilor un mediu de crestere.

Pana apare modificarea culorii unghiilor, micoza a afectat deja mare parte din suprafata lamei unghiale. Acesti spori prefera unghiile picioarelor datorita mediului cald si umed prezent la acest nivel, datorat sosetelor si pantofilor. Tratamente: In majoritatea cazurilor micozele nu sunt niste afectiuni care sa ameninte viata. De aici apare intrebarea de a trata sau nu aceasta afectiune, iar decizia apartine fiecaruia dintre noi.

Exista niste tratamente homeopatice care sunt compuse din ingrediente gasite in magazinele de alimente cum sunt uleiul din arborii de ceai obtinut din arborii vesnic verzi din Australia sau otetul. Exista si tratamente topice pentru micozele unghiilor ce sunt niste unguente care se aplica direct pe unghiile afectate de micoza cum sunt Clotrimazol, Canesten si altele.

Cel mai eficient si sigur tratament pentru onicomicoza este cel cu laser. O familie de lasere care au fost folosite pentru tratamentul cataractei au fost folosite si in tratamentul onicomicozei. In anii 90 a aparut o noua linie de lasere care sa trateze onicomicoza.

Ultima optiune terapeutica o reprezinta indepartarea chirurgicala a unghiei afectate. Metoda este folosita frecvent exceptand cazurile in care exista asocierea cu alte patologii cum este diabetul zaharat. Daca onicomicoza este destul de grava ea poate fi adaugata la complicatiile diabetului. Tratamentul cu cea mai mare rata de succes este cel cu laser, rata de vindecare fiind de 70-80% la un an dupa infectie.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51