Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Infectia fungica a unghiilor, sfaturi si tratament

Infectiile fungice ale unghiilor sunt comune, ele pot fi de asemenea o problema pentru persoanele care poarta unghii din acryl. De obicei apare ca o zona opaca albicioasa sau cenusie la nivelul zonei distale a marginii unghiei. Onicomicozele nu sunt contagioase in mod normal si nu se raspandesc usor printre oameni. Unghia asigura un loc de siguranta pentru fungi si ii protejeaza cat timp ei se dezvolta.

Fungii cresc mai frecvent la oamenii cu un sistem imunitar mai scazut, se numesc Tinea Unguium si pot afecta unghiile de la maini si picioare. Unghiile de la picioare mai pot fi afectate de infectiile cu dermatofiti. Aceste infectii de obicei se dezvolta ca si consecinta a expunerii la caldura, medii umede (pantofi, dusuri).

Principalele probleme care apar ca urmare a acestor infectii sunt jena, dificultati la serviciu, reducerea activitatilor sociale, teama de a fi contagios, durerea. Onicomicoza devine din ce in ce mai comuna. Unghiile sunt bariere foarte eficiente. care fac destul de dificila invadarea unghiei de catre infectiile fungice.

Odata ce o infectiei a devenit rezistenta, aceeasi bariera care era eficienta pentru protectia noastra impotriva fungilor acum lupta impotriva noastra, facand dificila tratarea. Cresterea fungilor este favorizata de varsta populatiei, HIV/SIDA, incaltamintea ingusta, activitatea fizica intensa, folosirea piscinelor comune, vestiarelor. Onicomicoza este mai mult decat o problema cosmetica.

Poate deveni dureroasa si sa interfereze cu activitati precum mersul, practicarea sporturilor, scrisul, tastatul si alte activitati care necesita manipularea obiectelor mici.Un studiu international condus de catre dermatologi a aratat ca infectia fungica a unghiilor are un impact important asupra calitatii vietii.

Onicomicoza unghiilor de la picioare afecteaza de doua ori mai frecvent barbatii decat femeile. Infectia fungica este diagnosticata printr-o proba recoltata de la nivelul materialului subunghial. Poate fi dificil de tratat si infectiile repetate sunt destul de comune.Sunt cateva metode de tratament. Preventia leziunilor este foarte importanta.Tratamentul este local sau sistemic.

Tratamentul topic este eficient in tratarea leziunillor recente, infectii nu foarte extinse.Terepia locala nu are capacitatea de a penetra unghia si a ajunge la elementele fungice. Medicatia locala inhiba cresterea fungilor permitand cresterea mai rapida a unghiilor. Ca tratament local se poate folosi Itraconazol si Terbinafine. Ambele medicatii sunt destul de scumpe si trebuie luate o data pe zi pentru 3 luni.

Ca efecte secundare sunt citate: greata, varsaturi, durere abdominala, diaree, rash, cefalee, ameteala.Efecte adverse serioase sunt rare, mai putin de 0.5% dar includ: hepatita sau necroza hepatica acuta. Eficienta ajunge pana la 60-80% cu recurenta la 15%.

Recomandari:
1.Spalati-va cu regularitate picioarele cu apa si sapun

2.Nu uitati sa va uscati picioarele dupa ce v-ati spalat

3.Incaltati-va cu pantofi potriviti cu talpa ferma si piele moale pentru activitatile zilnice

4.Purtati papuci cand sunteti la dusuri comune

5.Pantofii si ciorapii ar trebui schimbati zilnic

6.Folositi o pudra de picioare de calitate, talc, impreuna cu pantofii, care va lasa pielea sa respire

7.Evitati sa purtati ciorapi excesiv de stramti care produc umiditate

8.Dezinfectati-va instrumentele pentru pedichiura si nu aplicati lac de unghii pe unghiile care par a fi infectate.Semnele de infectie sunt: roseata, caldura locala, edem, durere locala.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51