Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Formatk-Unica si cea mai eficienta metoda de eliminare a ciupercii unghiei (onicomicozei)

Ce este onicomicoza?
Aproape 30% din populatia Globului se confrunta cu onicomicoza, patologie intalnita mai ales la persoanele varstnice. Prin definitie, onicomicoza reprezinta invazia unghiei de catre dermatofiti sau boala a unghiei cauzata de catre unele ciuperci parazite. In ordinea frecventei, sunt incriminati: T.Rubrum (75% din cazuri), T.mentagrophytes interdigitale, T.violaceum si T.schoenleinii.

Cauzele aparitiei onicomizei
Onicomicoza este favorizata de circulatia periferica deficitara, traumatisme ale unghiilor, varsta inaintata (unghia creste mai lent la varstnici si este mai susceptibila la infectie).

Manifestari clinice
Leziunile unghiale au urmatoarele caracteristici: pata de culoare alba sau galbuie, fara luciu, situata la capatul distal al unghiei. Lama unghiala se ingroasa si devine friabila. Severitatea manifestarilor variaza de la leziuni unghiale discrete pana la pierderea completa a lamei unghiale, iar de la afectarea unei singure unghii, pana la afectarea tuturor unghiilor.

Tratamentul onicomicozelor

1. Tratamentul medicamentos se face cu antimicotice (itraconazol), iar durata tratamentului poate ajunge pana la 12 luni si corespunde cu perioada de innoire completa a lamei unghiale. Trebuie avut in vedere ca tratamentul medicamentos cu antimicotice poate avea multe reactii adverse, mai ales asupra ficatului, putand determina la unii pacienti o afectare hepatica severa. Reactiile adverse cel mai frecvent raportate in asociere cu utilizarea itraconazolului (antimicotic) au fost cele de origine gastro-intestinala, precum: dispepsie, greata, varsaturi, dureri abdominale, diaree si constipatie.

Alte reactii adverse raportate includ: cefalee, cresteri reversibile ale enzimelor hepatice, hepatita, tulburari menstruale, vertij si reactii alergice (cum sunt prurit, eruptie cutanata, urticarie si angioedem), neuropatie periferica, sindrom Stevens-Johnson, alopecie, hipokaliemie, edem, insuficienta cardiaca congestiva si edem pulmonar. Cazuri de hepatotoxicitate severa, incluzand unele cazuri de afectare hepatica acuta letala, au aparut la utilizarea itraconazolului.

2. Tratamentul chirurgical consta in avulsia chirurgicala a unghiei (smulgerea unghiei) sub anestezie locala. Acest proces este urmat de administratrea unui tratament antimicotic a carui durata este mai mica decat in cazul anterior, “rezervorul” de fungi fiind deja inlaturat. Acest tratament depasit nu se mai practica in zilele noastre.

3. Tratament local se realizeaza prin aplicarea unor unguenti ce contin antimicotice direct pe lama unghiala. Acest tratament local este ineficient deoarece nu patrunde prin lama unghiala.

4. Tratamentul prin tehnologia Formatk (laser IPL) este singurul tratament medical cu rezultate permanente si garantate. Acesta se realizeaza in 6-10 saptamani, efectuandu–se cate o sedinta pe saptamana. Avantajul acestui tratament este ca nu are reactii adverse si este nedureros.

Agentii patogeni implicati in etiologia onicomicozei cresc pe culturi si se observa ca aceste culturi sunt de culoare rosie, galbena sau maro.

Lumina intens pulsata (IPL) este absorbita de cromofori, in cazul onicomicozei de aceste micoze active, colorate in rosu, galben, maro ce absorb razele luminoase fiind astfel distruse. Deci lumina intens pulsata distruge micozele active, astfel manifestandu-si efectul antimicotic. Inaintea tratamentului cu lumina intens pulsata trebuie efectuata curatarea unghiei afectate, ingrosata si friabila, prin procese cosmetice (pedichiura).

Acest tratament de curatare a unghiilor este foarte important pentru a permite luminii intens pulsate sa patrunda local, in profunzime, si sa actioneze eficient asupra micozei, distrugand-o.

Odata incepute sedintele de indepartare a onicomicozei prin tehnologia Formatk, este importanta folosirea locala a unguentelor antimicotice (Lamisil) pentru distrugerea mai rapida a micozei instalate.

Avantajele tratamentului laser IPL, cu aparatul revolutionar Formatk, nu necesita ingerarea de medicamente aditionale, si astfel ficatul nu va mai fi afectat, iar reactiile adverse vor disparea.

Tratamentul este nedureros si determina vindecarea onicomicozei intr-un interval de timp mult mai scurt decat prin tratamentele clasice, care uneori dureaza cativa ani pana la vindecare.

Pentru obtinerea de rezultate optime, tratamentul cu Formatk va include: - 6-10 sedinte laser IPL cu tehnologia Forma-tk, - tratament local keratolitic (pentru distrugerea keratinei infectate a unghiei), - tratament local cu o solutie antifungica. Intregul tratament, inclusiv cel keratolotic si antifungicic, este asigurat de clinica SlimArt, iar procedurile vor fi efectuate integral de catre medicul dermatolog.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51