Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Factorii de risc ai onicomicozei

Oniomicoza sau ciuperca unghiei este o boala contagioasa, neplacuta, care afecteaza aspectul unghiilor.

Din nefericire, un numar alarmant de persoane sufera de aceasta afectiune, insa putini sunt cei care o si trateaza.

Exista mai multi factori de risc care favorizeaza si intretin ciuperca unghiei. Cunoasterea acestora ajuta la preventia ei. (vezi si Care sunt cauzele onicomicozei?)

  • Factorul genetic – Medicii sustin ca onicomicoza poate fi cauzata de predispozitii genetice.
  • Boli si medicamente – exista anumite boli care favorizeaza aparitia acestei afectiuni, Cateva dintre ele sunt SIDA, diabetul sau ciuperca piciorului. In plus, exista anumite tratamente aplicate altor boli care intretin ciuperca unghiei. Chimioterapia, imunosupresoarele si tratamentele de prevenire a respingerii grefelor sunt printre cele mai comune. Bolile de piele precum psoriazisul hematoamele provocate prin traumatisme intra in randul factorilor ce favorizeaza ciuperca unghiei.
  • Stilul de viata – poate parea greu de crezut, dar anumite activitati zilnice pot intretine onimcomicoza. Umiditatea, transpiratia in abundenta si incaltamintea inchisa sunt printre cele mai frecvente cauze.
  • Varsta – s-a constatat o predispozitie mai mare la onicomicoza pe masura ce intaintam in varsta, in mare parte din cauza faptului ca unghiile se regenereaza mai greu si a problemelor de circulatie.

Cum sa preveniti onicomicoza?

O igiena eficienta, cu articole individuale si atentia acordata oricaror boli sau tratamente care favorizeaza onicomicoza sunt esentiale!

Pe cat posibil, incercati sa purtati incaltaminte care sa permita piciorului sa respire. Puneti sosete din bumbac si evitati materialele sintetice care intra in contact direct cu unghia.

Cu toate ca este destul de greu, e bine sa evitati sa intrati in piscina sau bazine publice. Daca folositi dusuri publice (la sala, la serviciu etc.), asigurati-va de acasa o pereche de papuci individuali!

Tratamentul Onicomicozei

De ce trebuie sa stiti cum sa preveniti ciuperca unghiei? Pentru ca majoritatea tratamentelor sunt destul de lungi si cer rabdare. Exista si forme de fungi rezistente la tratamentele obisnuite, asa ca s-ar putea sa trebuiasca sa incercati mai multe variante inainte sa il gasiti pe cea buna.

Tratamentul cu IPL

O metoda noua si eficienta de tratare a onicomicozei este IPL: Lumina Intens Pulsata. Este o forma de tratament neinvaziva, externa si nedureroasa care duce la refacerea tesutului unghiilor. Nu s-au inregistrat reactii adverse, precum inflamarea cuticulelor si nu dauneaza.
Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51