Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

De ce nu trebuie sa ignori micoza unghiei?

Multe dintre persoanele care sufera de onicomicoza se prezinta la medicul specialist prea tarziu pentru a atenua efectele neplacute ale tratamentelor traditionale. Din pacate, fiind o boala care debuteaza asimptomatic, depistarea ei este dificila pentru o persoana care nu acorda o prea mare importanta aspectului unghiilor.

Primul semn al onicomicozei este alterarea aspectului general al unghiei. Acest lucru se poate petrece sub diferite forme, unele mai agresive, altele mai usoare: colorare, inalbire sau modificare a formei. Din cauza ca unele dintre aceste simptome pot fi asociate cu anumite traumatisme, tendinta majoritatii pacientilor este de a le ignora.

Din pacate, tratarea cu indiferenta a oricarei modificari a unghiilor nu este benefica. Un control la medic poate stabili daca este sau nu un caz de ciuperca a unghiei.

In situatiile severe, onicomicoza poate afecta echilibrul, mersul si desfasurarea activitatilor fizice zilnice. Multi dintre pacienti au ajuns in stadiul in care boala a evoluat spre parestezie, durere, disconfort si pierdere a dexteritatii (in cazul micozei unghiilor de la maini). Pe langa toate acestea, un aspect neplacut al unghiilor poate afecta si imaginea pacientului in societate, lucru care duce la scadere a stimei de sine.

Pentru a evita toate aceste neplaceri, este foarte important sa mergeti la un control ori de cate ori:

- Intrati in contact cu persoane ale caror unghii par afectate de micoza

- Intrati in contact direct cu locuri publice, precum piscine sau dusuri comune

- Remarcati o modificare cat de mica a formei sau a aspectului unghiilor

Totodata, e bine sa faceti controale periodice daca cineva din familie sufera sau a suferit de aceasta afectiune.

Metodele moderne de tratament, precum IPL, sunt mult mai comode si mai rapide in efecte decat cele traditionale, insa cea mai buna cale de a vindeca este preventia.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51