Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Complicatiile onicomicozei – tratamentul adecvat le poate preveni

Onicomicoza este o boala frecventa care provoaca disconfort fizic si vizual. Insa acestea nu sunt singurele probleme care apar odata cu aceasta afectiune: este o boala care poate avea complicatii chiar mai deranjante decat aspectul inestetic al unghiilor.

Desi nu sunt foarte grave, nu pot fi nici ignorate.

In micoza unghiilor de la picioare, in cazul complicatiilor mai putin grave se numara disconfortul la mers si la incaltamintea inchisa. La unghiile mainii, micoza poate provoca dificultatea in scris.

Complicatiile mai grave apar atunci cand micoza incepe sa afecteze pielea din jurul unghiilor afectate.

  • Celulita – e vorba de o infectie bacteriala sub piele, ce provoaca umflarea, inrosirea, intarirea si fierbinteala pe zona afectata. Netratata, poate ajunge in sange, moment in care cauzeaza varsaturi, febra, confuzie si dezorientare. Afectiunea se trateaza cu antibiotic si internare in cazurile severe.
  • Atunci cand micoza unghiei afecteaza osul se poate ajunge la oseomielita. Simptomele sunt temperatura ridicata, durereq intenasa a oaselor, umflarea, inrosirea si fierbinteala zonei afectate. Ca si celulita, se trateaza cu antibiotice si internare in cazurile acute.

Aceste complicatii sunt totusi intalnite numai in cazul persoanelor care sufera si de alte boli, precum diabetul. Totodata, batranii a caror imunitate este scazuta sunt si ei predispusi la complicatiile provocate de onicomicoza.

Pentru a evita toate aceste consecinte, este bine sa tratati micoza unghiei de la primele semne. Daca observati ca unghia incepe sa se decoloreze, in orice forma sau suprafata, este indicat sa mergeti la un consult de specialitate.

Majoritatea tratamentelor pentru onicomicoza pot fi lungi si costisitoare. Ultimele descoperiri insa au scos la iveala faptul ca micoza unghiei poate fi tratata cu lumina IPL, cu efecte vizibile inca de la primele sedinte de tratament. Sunt necesare circa 8 sedinte IPL combinate cu un tratament la domiciliu pentru a scapa de afectiunea care loveste circa 13% dintre romani.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51