Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Cele mai cunoscute tratamente pentru micoza unghiilor

Daca ai o micoza a unghiei probabil esti deja constient de cat de greu este de tratat. In functie de severitatea infectiei fungice a unghiei este necesar un interval de timp substantial si de multa rabdare din partea ta.

Pentru vindecarea cu success a micozei trebuie sa luam niste masuri. Acestea constau in urmarea tratamentului medicamentos prescris de doctor , solutii topice , actiuni care sa previna reinfectia fungica si in cazurile severe se poate ajunge la inlaturarea chirurgicala a unghiei. Prin folosirea acestor tratamente rata de succes este de 75-80%.

1.Medicatia antifungica (medicatia orala) este cea care inlatura infectia fungica in majoritatea cazurilor. Insa medicatia antifungica este scumpa si in cele mai multe cazuri nu este acoperita de companiile de asigurari care considera ca aceasta este un tratament cosmetic.

Fluconazolul, itraconazolul si terbinafina sunt cele mai frecvente antifungice orale folosite. Problema principala in folosirea medicatiei antifungice este ca are multe reactii adverse. De aceea medicul va dori sa te monitorizeze cu atentie pe parcursul tratamentului pentru a nu fi afectat de aceste multiple reactii adverse .

Este cunoscut faptul ca medicatia antifungica (orala) are si un aspect negativ si anume poate determina afectarea serioasa a ficatului si poate determina probleme in functionarea inimii. Din cauza acestor probleme medicul va prescrie medicatia orala antifungica doar in cazurile severe de onicomicoza sau in cazurile rezistente la tratament.

2. Medicatia topica antifungica este folosita frecvent in asociere cu medicatia orala sau daca onicomicoza nu este severa poate fi folosita ca tratament unic ca un tratament eficient in vindecarea micozei. In cele mai multe cazuri aceste solutii topice vor fi folosite pentru o perioada destul de mare de timp dupa vindecarea micozei pentru a preveni recidiva acesteia.

Terbinafina si cicopiroxul sunt componentele cel mai des intalnite in solutiile si unguentele antifungice. Este important sa nu uitam ca aceste tratamente topice sunt eficiente in tratamentul formelor usoare de onicomicoza, insa nu sunt la fel de eficiente in cazurile mai severe.

3. Inlaturarea chirurgicala a unghiei afectate este rezervata cazurilor severe sau in situatiile in care infectia fungica a cauzat un grad mare de durere si disconfort pacientului. In cele mai multe cazuri inlaturarea unghiei este ultima alternativa terapeutica. Chiar si dupa inlaturarea unghiei trebuie folosita o combinatie eficienta de medicatie orala si topice antifungice pentru a asigura prevenirea recidivei.

Odata vindecata micoza unghiei trebuie urmati niste pasi pentru a preveni recidiva infectiei :

1.Spalarea si uscarea picioarelor, iar apoi aplicarea de pudra.

2.Aplicarea solutiei sau unguentului antifungic pentru minim un an dupa vindecarea onicomicozei.

3. Folosirea sosetelor de bumbac si la nevoie schimbarea acestora de mai multe ori pe zi.

4.Evitarea incaltamintei care nu “ventileaza” piciorul.

5.Daca folosesti un dus public sau ai inotat intr un bazin local trebuie folositi papuci la dus. Aceste locuri sunt cauze frecvente de infectie fungica.

6.Foloseste sosete , pantofi si papuci proprii si nu ii imparti cu alte persoane.

7. Daca ai traumatizat unghia trebuie sa fii sigur ca ai facut un tratament corespunzator. O vatamare a unghiei este o cauza frecventa de infectie fungica. In tratamentul onicomicozelor este important sa avem rabdare.

Tratamentul poate dura luni si in unele cazuri chiar ani pana cand micoza este complet eliminata. E nevoie de perseverenta pentru a urma indicatiile de mai sus si de a nu renunta. Cu timpul, in cele mai multe cazuri, se obtine un rezultat pozitiv. In cele din urma, dar nu la sfarsit consultati un medic. El va fi in masura sa raspunda la toate intrebarile si sa faca un plan de tratament care va functiona cel mai bine.

Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51