Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Care sunt cauzele onicomicozei?

Unghiile sanatoase au o culoare rozalie in timp ce unghiile infectate sunt de culoare galbena sau bruna.

Deci, daca o unghie pare a fi galbena, poate fi un semn major al infectiei. Ciuperca unghiilor este cunoscuta sub numele de onicomicoza. Infectia este determinata de microorganisme numite dermatofiti, ce pot cauza modificari de culoare, de textura ale unghiei si ingrosare a lamei unghiale.

Exista 7 lucruri absolute necesare de care trebuie tinut cont atunci cand tratam onicomicoza:

- In primul rand, este foarte important de stiut ca onicomicoza poate fi tratata in orice stadiu. Exista mai multe feluri de a aborda acest tratament. Onicomicoza poate fi tratata cu medicamente sistemice (pastile) sau topice (creme aplicate pe unghie o perioada de timp). Multe tratamente naturiste sau homeopate pot fi, de asemenea, eficiente.

- In cazurile usoare, tratamentul poate fi aplicat doar la nivelul zonei afectate insa in cazul in care ciuperca penetreaza lunula (zona alba in forma de luna de la baza unghiei),poate fi necesar un tratament special pe o perioada indelungata Onicomicoza si “piciorul de atlet” (tinea pedis), daca se intalnesc impreuna, sunt, in general, cauzate de acelasi microorganism. Cel mai frecvent ciuperca se dezvolta in locuri cu umezeala si caldura, precum piscinele, toaletele publice, dusurile comune, etc . Multi pacienti au relatat ca au contactat infectia in timpul manichiurii sau pedichiurii, cand nu au fost suficient de bine dezinfectate instrumentele.

- Atunci cand unghia este galbena, afectiunea este usor de tratat. Pe masura ce progreseaza, daca nu este tratata, poate modifica structura si forma unghiei, facand-o neplacuta ca aspect si chiar dureroasa.

- Onicomicoza este o afectiune foarte frecventa, afectand 12% din populatia globului.

- Pentru a trata acesta afectiune este nevoie de rabdare si perseverenta. Tratamentul topic trebuie aplicat, de rutina, si de 2 ori pe zi. E nevoie de 6 luni ca unghiile de la nivelul mainilor sa fie tratate, iar pentru cele de la nivelul picioarelor de 12 pana la 16 luni.
Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51