Ciuperca Unghiei Are O Solutie Revolutionara De Tratare!

Eliminati ciuperca unghiei folosind razele laser IPL. Rezultate apar de la primul tratament

Tratament Extern, Fara Pastile, Fara Smulgere Sau Topire A Unghiei!

Care sunt cauzele onicomicozei?

Onicomicoza poate afecta atat unghiile de la maini cat si pe cele de la picioare, insa mai frecvent e intalnita la nivelul unghiilor de la picioare.

In acest articol, trasaturile si factorii care pot creste riscul de a dobandi onicomicoza vor fi mentionati, urmati de o explicatie mai aprofundata a cauzelor onicomicozei.

Care sunt cativa factori de risc ai onicomicozei?

Pentru inceput, este mai frecvent ca barbatii sa sufere de onicomicoza in comparatie cu femeile. De asemenea, riscul de a suferi de aceasta afectiune creste cu inaintarea in varsta. Urmatorii alti factori de risc sunt:
- Circulatia deficitara a sangelui;
- Unghii cu ritm de crestere scazut;
- Istoric familial de onicomicoza;
- Transpiratie excesiva;
- Mediu de lucru umed;
- Purtarea de incaltaminte sau sosete ce nu permit piciorului sa “respire”;
- Mersul in picioarele goale in locuri precum piscine, sali de gimnastica sau sali de dus;
- Infecii sau traumatisme ale unghiei in antecedente;
- Diabet zaharat, HIV sau alti factori care pot cauza slabirea sistemului imun;
- Purtarea de incaltaminte prea stransa;

Care sunt cauzele onicomicozei?

Onicomicoza este cauzata de organisme foarte mici care supravietuiesc fara lumina soarelui; acestea se numesc fungi. Tipurile de fungi care cauzeaza onicomicoza sunt numite dermatofiti. De asemenea, onicomicoza mai poate fi cauzata si de levuri.

Particulele microscopice care cauzeaza aceasta infectie pot fie sa ajunga in unghie prin intermediul unor mici leziuni de la nivelul pielii, fie la nivelul separarii dintre lama unghiala si patul unghial. Infectia se va dezvolta daca unghiile se afla in continuu intr-un mediu cald si umed, care favorizeaza cresterea fungilor.

Motivul pentru care e mai frecventa onicomicoza de la nivelul degetelor picioarelor este ca acestea se afla in mediu cald, umed si intunecat, in sosete si incaltaminte. De asemenea, asa cum a fost mentionata, circulatia vasculara deficitara creste riscul. De aceea, cu cat circulatia sangelui la nivelul picioarelor este mai afectata, cu atat creste si riscul de a dezvolta onicomicoza la acest nivel fata de unghiile degetelor de la mana.

Acestea fiind spuse, indiferent de cauzele onicomicozei, este important ca aceasta afectiune sa fie tratata. Sunt doua tipuri de tratament: tratamentul topic (crema) si sistemic (pastile). Este important ca un medic sa va consulte si sa determine tipul de fungi si cel mai bun tratament adecvat.
Testeaza Acum

singura solutie pentru indepartarea definitiva a ciupercii unghiei

Completeaza formularul de mai jos si vei beneficia GRATUIT de consultatie cu medicul dermatolog in cadrul sedintelor de tratament.

Nume
Email
Telefon

Program de lucru
ne poti vizita oricand in timpul programului de lucru pentru a beneficia de sedinta test si consultatia cu medicul dermatolog

De Luni pana Vineri      11.00-20.00
Sambata                           11.00-18.00

Adresa
Clinica Dermatologica Slimart

Bucuresti,
Calea Floreasca 91-111 (vis-a-vis de Vacamuu)

Telefoane
0754.22.00.50 sau 0732.99.00.51